LUFTFARTEN PÅ FOLKEMØDET 2015
99
post-template-default,single,single-post,postid-99,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

LUFTFARTEN PÅ FOLKEMØDET 2015

Nye tal viser, at dansk luftfart – med de rette politiske initiativer – kan bidrage med op i mod 20 mia. kroner yderligere til den danske økonomi. Der skal derfor lægges en ny strategi for LuftfartsDanmark, så luftfarten også i fremtiden kan sikre vækst og arbejdspladser i Danmark. Skal luftfartsuddannelserne gentænkes? Skal der laves et loft over de administrative byrder? Eller skal konkurrencevilkårene ændres? Kom med når vi tager debatten om, hvordan dansk luftfart fortsat skal skabe værdi for Danmark.

Debatten finder sted torsdag den 11. juni kl. 17.30 – 18.30 i Klostergaarden, Østergade 7, 3770 Allinge

Find invitationen her: h2_luftfart_invitation-a5_folkemodet-2015.pdf