GOD BELIGGENDE – GODE EMNER = GODT FOLKEMØDE!
119
post-template-default,single,single-post,postid-119,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

GOD BELIGGENDE – GODE EMNER = GODT FOLKEMØDE!

Selv om regnen gjorde det hele noget vådt, var der god debat og god deltagelse til BDL’s arrangement på Folkemødet fredag den 17. juni. Deltagelsen i Infrastrukturens Telt, der var placeret helt optimalt på havnen i Allinge, viste sit værd. Let at finde og på et hovedstrøg, hvor mange passerer forbi.

Mens regnen tog til i styrke debatterede Transportminister Hans Christian Schmidt luftfartsstrategi med forbundsformand Claus Jensen, Dansk Metal, og Steen Nørby-Nielsen fra Siemens Mobility og Kasper Ibsen Beck, Arla Foods. Selv om ministeren ikke er luftfartsminister af navn er han det af gavn. Der er øje for luftfartens store betydning for samfundsøkonomien, og derfor stor støtte til udviklingen af en dansk luftfartsstrategi. Både Claus Jensen og ministeren påpegede luftfartsuddannelsernes store vigtighed. Ministeren var positiv til større offentlig involvering i pilotuddannelsen, og var enig i, at flymekanikeruddannelsen fortjener større opmærksomhed.

BDL’s Debatpanel på Folkemødet. Louise Hededam var ordstyrer