BDL PÅ FOLKEMØDET 2016
117
post-template-default,single,single-post,postid-117,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

BDL PÅ FOLKEMØDET 2016

BDL er i år partner i Infrastrukturens Telt, der er placeret på havnen i Allinge (G18).

Vi inviterer til debatmøde fredag den 17. juni kl. 13 – 14, hvor Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt vil debatere luftfartens betydning for Danmarks vækstmuligheder og ønskerne til en luftfartsstrategi med forbundsformand Claus Jensen, Dansk Metal; kommunikationsdirektør Kasper Ibsen Beck, Arla Foods og NN, Siemens. Louise Hededam, der blandt andet er kendt fra P1 Morgen, er moderator.

Se mere om programmet her

DI Transport, SAS, CPH, Sund og Bælt mfl. er også partnere i teltet, så der er mange andre spændende ting på programmet.