TRANSPORTMINISTRE: FARVEL OG GODDAG
127
post-template-default,single,single-post,postid-127,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

TRANSPORTMINISTRE: FARVEL OG GODDAG

Søndag den 27. november bød på nyt regeringsgrundlag og 2 nye partier i regeringen. Med luftfartsbriller på, og når fokus er på vækst, er det overraskende, at der ikke står et ord om luftfart og luftfartsstrategi i regeringsgrundlaget, fordi luftfarten har endog stor betydning for det danske vækstgrundlag.

Omdannelsen betyder også, at Hans Christian Schmidt må overlevere nøglerne til Transportministeriet til Ole Birk Olesen (LA), der bliver ny Transport-, Bygnings- og Boligminister.    Luftfartserhvervet har grund til at takke Hans Christian Schmidt for et stort engagement for luftfarten og for indsatsen for at udvikle en aktiv dansk luftfartsstrategi.  Der skal også lyde et velkommen til den nye transportminister med ønsket om et godt samarbejde om at fortsætte processen med at udvikle den danske luftfartsstrategi.