NY FORMAND OG VELBESØGT ÅRSMØDE
213
post-template-default,single,single-post,postid-213,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

NY FORMAND OG VELBESØGT ÅRSMØDE

Efter 7 år på posten, tilkendegav Dansk Luftfarts formand siden etableringen i 2010, Lars Wigelstorp Andersen, SAS, at det nu er tid at træde lidt til side. Adm. direktør Søren Graversen, Star Air A/S, bliver ny formand for foreningen.

Lars Wigelstorp Andersen har som formand haft en afgørende rolle i at få branchen samlet om de fælles interesser. Herunder ikke mindst at få overbevist regeringen om behovet for en aktiv dansk luftfartsstrategi. Lars Wigelstorp Andersen fortsætter i bestyrelsen.

Efter generalforsamlingen afholdt BDL et velbesøgt årsmøde i Industriens Hus.

Årsmødet havde fokus på ligheder og forskelle i de 3 skandinaviske landes luftfartsstrategier. På mange måder kan der tales om politiske paradokser. I både Sverige og Norge laves udviklingstrategier for luftfarten, men samtidig lægger man store sten ud ved at påligne flyrejser store afgifter. I Danmark er situationen heldigvis en anden. Her er fokus på udvikling, vækst og tilgængelighed. Passagerafgifter hører fortiden til.

Præsentationer fra årsmødet kan findes her:

Hakon Iversen-TRM Årsmøde i Dansk Luftfart 18MAJ2017

Svenskt Flyg Anna Wilson Dansk Luftfart Årsmöte 2017

NHO Luftfart-Torbjørn Lothe-BDL Aarsmøde18maj2017