LUFTFARTEN PÅ FOLKEMØDET 2017
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

LUFTFARTEN PÅ FOLKEMØDET 2017

Dansk Luftfart er på Folkemødet igen i år, hvor vi er partnere i Infrastrukturens Telt på Havnen i Allinge. Torsdag den 15. juni kl 15.00 – 15.45 afholder vi et debatarrangement om luftfartens rolle i indenrigstrafikken, og stiller blandt andet spørgsmålet om, hvorfor indenrigsluftfarten er fraværende i debatten om landsdelstrafikken. Udover Dansk Luftfarts arrangement, er luftfarten pænt repræsenteret i Infrastrukturens Telt, i og med at CPH, SAS og Naviair også har events i teltet. Teltets partnere byder i øvrigt på hyggeligt samvær over et lille glas fredag kl. 18. Det hele finder som nævnt sted på havnen i lokation G16.

Se mere her: