NY FLYMEKANIKER-UDDANNELSE
286
post-template-default,single,single-post,postid-286,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

NY FLYMEKANIKER-UDDANNELSE

Dansk Luftfart og DI Erhvervsuddannelser har været initiativtagere til etableringen af en ny kortere flyteknikeruddannelse, den såkaldte A-mekaniker-uddannelse, der længe har været ønsket i branchen. Det er nu lykkedes med Trafikstyrelsens godkendelse af det uddannelsesforløb som TEC Aviation (skolen) har udarbejdet. Fra 1. januar kan de første så optages på grundforløbet.  Efter gennemført A-trin (trin 1) kan man fortsætte med uddannelsen som B-tekniker (trin 2). Ideen med A-trinnet er, at uddannelsesforløbet bliver kortere, mere overskueligt, og at virksomhederne dermed får mere mod på at lave uddannelsesaftaler, hvormed den vigtige tilgang til værkstederne sikres. Der kan findes mere om uddannelsen på TEC’s hjemmeside.