FLYTEKNIKERE OG BDL PÅ UDDANNELSESMESSEN SKILLS
283
post-template-default,single,single-post,postid-283,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

FLYTEKNIKERE OG BDL PÅ UDDANNELSESMESSEN SKILLS

Dansk Luftfart står bag en demonstrationsstand for flyteknikeruddannelsen på SKILLS-messen i Herning messecenter. SKILLS finder sted 18. – 20. januar.  Standen er udviklet i samarbejde med TEC Aviation, Dansk Metal, Dansk Industri samt SAS, Sun-Air og Flyvevåbnet. På standen vil der hele tiden være lærlinge og andre til stede, der kan svare på spørgsmål fra de formentlig mange besøgende unge mennesker. For der bliver meget at se på – dels med en F-16 i forhallen og landingsstel, turbine og andet forskelligt materiel på selve standen. Standen kan findes i hal D, stand 3344. Der er fri adgang til messen. ”Vi ser frem til at få besøg af en masse repræsentanter fra luftfartsvirksomhederne – og selvfølgelig også – en masse unge mennesker, der kan blive inspireret til at søge en avanceret erhvervsuddannelse som flytekniker”, siger Per Henriksen,  Dansk Luftfart.  

Se mere her: https://skillsdenmark.dk/forside-aktuelt/