SUCCES FOR FLYTEKNIKERE PÅ SKILLS
290
post-template-default,single,single-post,postid-290,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

SUCCES FOR FLYTEKNIKERE PÅ SKILLS

I dagene 18 – 21 januar blev der slået på tromme for flyteknikeruddannelsen på SKILLS-messen i Herning. På Dansk Luftfarts demonstrationsstand i hal D fortalte engagerede lærlinge fra SAS, SUN-AIR og flyvevåbnet om uddannelsen til de mange  uddannelsessøgende unge mennesker. Samarbejdet med forsvaret, der til lejligheden også bidrog med en F-16 som ultimativt trækplaster, skabte stor interesse for uddannelsen. Tilstedeværelsen på SKILLS blev også benyttet til at reklamere for den nye A-mekaniker-uddannelse. Da SKILLS lukkede lørdag eftermiddag, var det nogen tilfredse, men også hæse og trætte repræsentanter for uddannelsen, der kunne pakke sammen og sætte næsen hjemad. Holdet kan ses på billedet overfor, med Per Jespersen, SAS helt til højre.

DI Business har også rapporteret om flyteknikeruddannelsen. Læs mere her