Program for årsmødet 2018
308
post-template-default,single,single-post,postid-308,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Program for årsmødet 2018

Vi lægger som tidligere år vægt på, at årsmødet bliver en kombination af spændende indlæg om aktuelle emner samtidig med, at der også bliver mulighed for at tale med embedsmænd og kollegaer fra branchen.

Det endelige program er nu faldet på plads.

• Vi er meget glade for at kunne præsentere SAS’ koncernchef, Rickard Gustafson, der vil tale om SAS’ syn på skandinavisk luftfart i fremtiden.

• Derefter får vi et indlæg fra en aktiv luftfartsinvestor, der også vil give sit syn på fremtidsperspektiverne for skandinavisk luftfart. Indlægget præsenteres af Senior Vice President Ulrik Dan Weuder fra ATP.

• Men uden noget at fylde på tanken ingen luftfart, så derfor slutter vi arrangementet af med et indlæg om fremtidens brændstof. Indlægget leveres af professor Peter Holtappels fra DTU.

Arrangementet slutter ca. 16.45.