Genstartsteam for luftfarten
662
post-template-default,single,single-post,postid-662,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Genstartsteam for luftfarten

Regeringen har netop lanceret etableringen af 8 såkaldte genstartsteams, der i løbet af den næste gode måneds tid får til opgave, at identificere de konkrete udfordringer som sektoren (eksport) står over for og ikke mindst, præsentere konkrete forslag til mulige løsninger.

Arbejdet finder overordnet set sted i regi af Erhvervsministeriet og Udenrigsministeriet. Arbejdet er udmøntningen på den eksportpakke på 500 MDKK i 2020, der blev aftalt mellem Regeringen og de fleste af Folketingets partier tidligere i år.

Luftfarten får også et genstartsteam, der ikke mindst skal komme med forslag til, hvordan luftfarten bedst muligt kan bidrage til at muliggøre en revitalisering af dansk eksport. Teamets forslag skal leveres medio september.

Teamet får Simon Pauck Hansen, SAS, som formand.  Øvrige medlemmer af teamet er Thomas Woldbye, CPH; Jan Hessellund, Billund Lufthavn; Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn; Andreas Hjørnholm, Norwegian; Kristian Tvergaard; Sun-Air; Søren Graversen, Star Air; Jeppe Juul, Rådet for Grøn Omstilling; Claus Lassen, Aalborg Universitet; Thilde Waast, FPU; Jan Villadsen, 3F og Michael Svane, DI / Dansk Luftfart. BDL / DITransport bliver sekretariat for luftfartens team i et løbende samarbejde med de respektive departementer, herunder også Transportministeriet.