Klimaomstilling og / eller afgifter?
849
post-template-default,single,single-post,postid-849,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Klimaomstilling og / eller afgifter?

At luftfarten må omstille sig, er langt de fleste enige i. Men i valget af virkemidler, er der langt fra samme enighed. Branchen og mange andre tror på indfasning af alternative brændstoffer (SAF), elektriske fly (brint-, batteri- mv.) og diverse teknologiske effektiviseringer og driftsformer. Andre lægger afgørende vægt på afgifter, dog baseret på forskellige motiver, f.eks. efterspørgselseffekter.

Implement har på vegne af Dansk Luftfart set nærmere på denne tvist. Implements notat kan findes her: BDL Afgiftsnotat 08OCT2020