Kristian Tvergaard ny formand for BDL
733
post-template-default,single,single-post,postid-733,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Kristian Tvergaard ny formand for BDL

BDL’s bestyrelse har konstitueret sig på foreningens bestyrelsesmøde den 14. september 2021. Kristian Tvergaard, Sun-Air blev valgt som ny formand.

Søren Rosenkilde Clausen, Københavns Lufthavne, indtræder i formandskabet som ny næstformand. Formandsskabet består herefter af formand Kristian Tvergaard og de to næstformænd Søren Rosenkilde Clausen og Jan Hessellund, Billund Lufthavn.

Nye i bestyrelsen er endvidere Torben Østergaard, Sunclass Airlines; Alexandra Kajouki, SAS; Niels Hemmingsen, Aalborg Lufthavn og Randi Aggerholm Baasch, Naviair. Randi afløser Bo Pedersen i bestyrelsen.

På generalforsamlingen i maj måned blev bestyrelsen udvidet med 2 personer.

Den samlede bestyrelse kan ses her: Bestyrelsen