Klimapartnerskabets sektorkøreplan – oktober 2021
741
post-template-default,single,single-post,postid-741,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Klimapartnerskabets sektorkøreplan – oktober 2021

Den såkaldte sektorkøreplan fra Luftfartens Klimaparterskab blev forelagt på møde i Grønt Erhvervsforum den 8. oktober 2021. Med sektorkøreplanen gennemgår klimapartnerskabet udviklingen siden regeringen blev overdraget partnerkskabets hovedrapport i foråret 2020. Klimapartnerskabet behandler perspektiverne for luftfarten i lyset af COVID19 og Kommissionens Fit for 55-forslag. Klimapartnerskabet er fortsat af den opfattelse, at det er muligt at nå de ambitiøse reduktionsmål, der blev lanceret i foråret 2020. Partnerskabet fremhæver dog også, at det forudsætter, at regeringen snarest får truffet beslutning  om klimafonden, der er vital for planen.

Find sektorkøreplanen her