Signe Nicolaisen Hørning ny formand for Dansk Luftfart
775
post-template-default,single,single-post,postid-775,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Signe Nicolaisen Hørning ny formand for Dansk Luftfart

På bestyrelsesmøde i Dansk Luftfart den 24.marts 2022 konstituerede bestyrelsen sig med nyt formandsskab. Det sker efter at den hidtidige formand, Kristian Tvergaard, er udtrådt af bestyrelsen som følge af jobskifte.

Ny formand er Signe Nicolaisen Hørning, CAE. Foreningens næstformænd er henholdsvis Jesper Rungholm, DAT og Søren Rosenkilde Clausen, CPH. Jan Hessellund, Billund Lufthavn, udtræder således af formandsskabet, men fortsætter i bestyrelsen.

Signe Nicolaisen Hørning har været medlem af bestyrelsen siden maj 2011.