Lancering af kampagne om hvordan vi kan opnå en bæredygtig luftfart
829
post-template-default,single,single-post,postid-829,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Lancering af kampagne om hvordan vi kan opnå en bæredygtig luftfart

Dansk Luftfart har i denne uge lanceret en kampagne om, hvordan vi kan opnå en bæredygtig luftfart.

Kampagnen sætter fokus på mulighederne for luftfartens grønne omstilling. Og den skal vise, at Danmark kan gå forrest og inspirere resten af verden. I kommunikationen fortælles, hvordan en bæredygtig luftfart er mulig i praksis og hvordan vi kan komme videre. Målet er at skabe en mere faktabaseret forståelse, og forhåbentlig, bedre opbakning til luftfartens klimaomstilling blandt danskerne.

Det bærende i kampagnen vil være en ny hjemmeside (www.flyvklimaneutralt.dk ) med informationer om, hvordan vi med en målrettet indsats kan gøre fremtidens flyvninger klimaneutrale. Vi gør også opmærksom på siden med annoncer og aktiviteter – især på de sociale medier.

Se mere på flyvklimaneutralt.dk