Viden om Luftfart – nyt notat om passagerafgifter
895
post-template-default,single,single-post,postid-895,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Viden om Luftfart – nyt notat om passagerafgifter

Der foreligger nu en tredje publikation i serien Viden om Luftfart Denne gang analyseres det, om en passagerafgift vil fremme den grønne omstilling af luftfarten. Konklusionen er, at det gør den ikke – nærmest tværtimod. Hvis man bruger provenuet på den grønne omstilling, vil den dog potentielt have en positiv effekt.

De to forrige udgaver af Viden om Luftfart handlede om, hvor stort et potentiale at toget har for at sænke klimapåvirkningen fra luftfarten, og at Københavns Lufthavn har en stor betydning for tiltrækningen af udenlandsk arbejdskraft.

 

Find udgivelserne her