Luftfarten på folkemødet 2023: gode, velbesøgte arrangementer og rost kommunikation
913
post-template-default,single,single-post,postid-913,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Luftfarten på folkemødet 2023: gode, velbesøgte arrangementer og rost kommunikation

Luftfarten dominerede Infrastrukturens Dag på Operate-scenen fredag den 16. juni. Rådet for Grøn Omstilling ved Jeppe Juul drøftede luftfartens omstillingsudfordringer med Mads Bendix fra Operate, Lykke Friis var moderator på luftfartens arrangement om grøn mobilitet og endelig tog Karsten Lauritzen sag af luftfartens debat om omstillingsstrategier. Deltagere i debatterne var Lars Andersen, SAS, Torben Kudsk, FDM og Jens VIsholm, DSB, Sofie Winge-Petersen, Ungeklimarådet, Kristoffer Böttzauw, Energistyrelsen, Niels Flemming Hansen (K), Anders Fagernæs, Norwwegian og Jan Hessellund, Billund Lufthavn.

De tre arrangementer var alle velbesøgte med god debatlyst og gode spørgsmål fra tilhørerne.

Og så blev der lagt mærke til luftfartens kommunikationsindsats – nemlig det ekstra boardingkort på flyene til Bornholm i folkemødedagene Kommunkationsforum har peget på den indsats som en af de 5 bedste på folkemødet. Se mere her: Folkemødets fem bedste brand activations — Kommunikationsforum (kforum.dk)