Dansk Metal og Drivkraft Danmark går med i Luftfartens Klimapartnerskab
921
post-template-default,single,single-post,postid-921,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Dansk Metal og Drivkraft Danmark går med i Luftfartens Klimapartnerskab

Med Dansk Metal og Drivkraft Danmark som nye medlemmer af Luftfartens Klimapartnerskab bliver en endnu større del af værdikæden i luftfartens grønne omstilling tænkt med. Det betyder, at de forslag, der lander på regeringens bord, har opbakning fra en bred og samlet luftfart, og dermed er til umiddelbart at igangsætte.

Den samlede deltagerkreds af klimapartnerskabet kan findes her: Luftfartens Klimapartnerskab – deltagere juli 2023

Pressemeddelelse om udvidelsen kan findes her: PM vedr udvidelse af Luftfartens Klimapartnerskab07072023