Nyt udspil fra Luftfartens Klimapartnerskab
935
post-template-default,single,single-post,postid-935,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Nyt udspil fra Luftfartens Klimapartnerskab

Meget har ændret sig siden Luftfartens Klimapartnerskab i foråret 2020 afleverede sine anbefalinger. Først pandemien, så regeringens udspil om grøn indenrigsluftfart og så med SVM-regeringen et regeringsgrundlag, der uden varsel trak tæppet væk under alle gode omstillingstanker. Klimapartnerskabet har, med det som indtryk, igen været i arbejdstøjet og sendte i juli 2023 regeringen et nyt udspil, der er tilpasset forandringerne. Med håbet om at regeringen vil tage luftfartens omstilling alvorligt.

Se udspillet her: Luftfartens Klimapartnerskab – nyt udspil 12JULI2023 (1)