Viden om luftfart – CPH’s samfundsøkonomiske betydning
928
post-template-default,single,single-post,postid-928,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

Viden om luftfart – CPH’s samfundsøkonomiske betydning

Der foreligger nu et nyt notat i serien “Viden om luftfart”.

Denne gang handler det om lufthavnens samfundsmæssige betydning. Aktiviteten i Københavns Lufthavn skabte i 2019 beskæftigelse for omkring 60.000 mennesker, heraf 19.300 i de flere end 800 virksomheder på lufthavnens område. De 60.000 svarer til 2 pct. af alle beskæftigede i Danmark. Desuden bidrog al aktiviteten i Københavns Lufthavn med 38 mia. kr. i bruttoværditilvækst og 17 milliarder kroner i skatte- og afgiftsprovenu. Derudover beskriver analysen en profil af de beskæftigede, lufthavnens betydning for turismen og meget mere.

Find notaterne her: Viden om luftfart (cph.dk)