En tur til Allinge og klimaet
955
post-template-default,single,single-post,postid-955,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_

En tur til Allinge og klimaet

Medio juni hvert år drager mange vestdanskere en tur til Bornholm for at deltage i Folkemødet. Og hvert år udløser det også en diskussion om det mindst klimabelastende transportvalg. NIRAS har på vegne af Dansk Luftfart udarbejdet en analyse af forskellige rejseforløb (fra Aalborg, Billund, Sønderborg og København) med forskellige transportmidler. Udfaldet er nok mere nuanceret end mange ville have ventet. F.eks. kan flyet godt konkurrere, og er faktisk bedst i nogle sammenhænge.

Rapporten foreligger nu i en opdateret udgave, og kan findes her